Ben je net begonnen of gebruik je Pinterest al wat langer?

Heb je vragen over Pinterest?

Wil je weten wat je kunt verbeteren om (nog) meer uit Pinterest te halen?

Ben je klaar voor meer bezoekers op je website?

Ben je klaar voor het verhogen van je conversie?

 Meld je dan nu aan voor een Pinterest Tea of een Pinterest Lunch. 

Onder het genot van een heerlijke high tea of lunch nemen we jouw Pinterest account onder de loep en vertel ik je waar je nog het een en ander kunt verbeteren . En jij kunt natuurlijk al je Pinterest vragen stellen. 
Aan het einde van de sessie ga je met een plan van aanpak naar huis. Je weet precies welke stappen je moet zetten om je bereik met Pinterest te verbeteren. 

Wat zit er allemaal bij?

Uiteraard een heerlijke high tea of lunch.
Voorafgaand aan de sessie doe ik een audit van je Pinterest account (twv € 147,-). Op die manier weet ik goed waar je staat met je Pinterest marketing en heb ik duidelijk voor ogen waar er nog wat te verbeteren valt. Tijdens de sessie beantwoord ik je vragen over Pinterest en lopen we samen je account bij langs om te laten zien waar je verbeteringen aan kunt brengen. 

Bij aanvang van de sessie ontvang je van mij een werkboek. Hierin vind je onder andere de uitkomst van de audit, zodat je dit thuis allemaal nog een keer rustig na kunt lezen. Daarnaast zit er extra informatie in over Pinterest, extra tips & tricks, ruimte om je aantekeningen op te schrijven  en een stappenplan welke we samen in gaan vullen tijdens de sessie. Door dit stappenplan in te vullen heb je, samen met de uitkomst van de audit,  aan het einde van de sessie een plan van aanpak klaar liggen om mee aan de slag te gaan. 

Locatie

In principe vind de sessie plaats bij Van de Valk Hoogkerk/Groningen of Van der Valk Assen. Kom je met het openbaar vervoer? Dan zoek ik een leuk plekje in de binnenstad.

Data

22 juli  (= vol)
3 september
5 september
10 september
12 september

Ik heb enorm veel gehad aan de Pinterest Tea van vanochtend. Het was voor mij een slapend medium waar ik alleen privé af en toe wat mee deed. Wanda laat op een warme, vriendelijke manier zien wat er allemaal mogelijk is met Pinterest en daardoor ook met de andere social media op zakelijk gebied. Termen vliegen over tafel waar ik wel eens van heb gehoord maar die ik nu ook echt kan plaatsen in een kader waar ik wat aan heb.

Wanda weet waar ze het over heeft en is transparant in haar manier van kennis overbrengen.

En dat er dan ook nog zo’n heerlijke high tea op tafel staat waar we af en toe van genieten is de kers op de taart.

Met heel veel aandacht heeft ze een werkboek samengesteld waarin we tijdens de een-op-een-training aan werken, helemaal toegespitst op mijn praktijk. Ik had gelijk zin om verder te gaan werken aan mijn zakelijke Pinterest pagina na de training, zoveel energie had ik.

 

Voor herhaling vatbaar, al was het alleen maar om de lekkere high tea haha.

 

Bedankt voor de leuke ochtend, Wanda!

Eva Josien van Dijk

Happy Families