WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Ben je net begonnen of gebruik je Pinterest al wat langer?
Heb je vragen over Pinterest?
Wil je weten wat je kunt verbeteren om (nog) meer uit Pinterest te halen?
Ben je klaar voor meer bezoekers op je website?
Ben je klaar voor het verhogen van je conversie? 

 Meld je dan nu aan voor een Pinterest Tea of een Pinterest Lunch.

Onder het genot van een heerlijke high tea of lunch nemen we jouw Pinterest account onder de loep en vertel ik je waar je nog het een en ander kunt verbeteren . En jij kunt natuurlijk al je Pinterest vragen stellen.
Aan het einde van de sessie ga je met een plan van aanpak naar huis. Je weet precies welke stappen je moet zetten om je bereik met Pinterest te verbeteren

Wat krijg je bij een Pinterest Tea of Pinterest Lunch?

Audit: Voorafgaand aan de Pinterest Tea of Lunch doe ik een audit van je Pinterest account (t.w.v. € 147,-)
High Tea of Lunch: Afhankelijk van de door jou gekozen optie krijg je een heerlijke high tea of a la carte lunch en natuurlijk het drinken gedurende de sessie
Antwoorden: Zowel voorafgaand aan de sessie als tijdens de sessie kun je mij al je vragen stellen rondom Pinterest voor jou bedrijf.
Plan van aanpak: Aan het eind van de sessie ga je naar huis met een plan van aanpak. Je weet welke stappen je moet nemen om Pinterest succesvol in te gaan zetten voor jouw bedrijf.

Stap 5: Aan de slag
Aan het einde van de sessie heb je je plan van aanpak klaar liggen. Nu is het natuurlijk ook de bedoeling dat je hiermee aan de slag gaat. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Aanmelden
Via een van de knoppen hieronder kun je je aanmelden voor een Pinterest Tea of Lunch.

Stap 2: Audit
Voordat we om tafel gaan zitten neem ik je account onder de loep tijdens een audit. Jij hoeft hier niks voor te doen.

Stap 3: Vragen stellen
Heb je op voorhand al bepaalde vragen welke je graag wilt bespreken tijden de sessie? Dan ontvang ik die graag via de mail van jou. Deze kan ik dan voorbereiden en waar nodig wat voorbeelden bij zoeken. Op deze manier benutten we onze tijd zo optimaal mogelijk.

Stap 4: Sessie
Tijdens de sessie bespreken we je audit, geef ik antwoord op je vragen en gaan we aan de slag met het uitstippelen van je plan van aanpak. Welke stappen moet je gaan zetten om Pinterest succesvol in te zetten voor jouw bedrijf.

 

€ 175,-

2 uur (van 10-12 uur)
Heerlijke high tea
Audit van je account voorafgaand aan de sessie (t.w.v. € 147,-)

€ 225,-

3,5 uur (van 9.30-13 uur)
Heerlijke a la carte lunch
Audit van je account voorafgaand aan de sessie (t.w.v. € 147,-)

Locatie

De Pinterest sessie vindt plaats bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk, Van der Valk Assen of Van der Valk Drachten. Wil je liever op een andere locatie afspreken? Neem dan even contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Ervaringen van anderen.

Ik heb enorm veel gehad aan de Pinterest Tea van vanochtend. Het was voor mij een slapend medium waar ik alleen privé af en toe wat mee deed. Wanda laat op een warme, vriendelijke manier zien wat er allemaal mogelijk is met Pinterest en daardoor ook met de andere social media op zakelijk gebied. Termen vliegen over tafel waar ik wel eens van heb gehoord maar die ik nu ook echt kan plaatsen in een kader waar ik wat aan heb.

Wanda weet waar ze het over heeft en is transparant in haar manier van kennis overbrengen.

En dat er dan ook nog zo’n heerlijke high tea op tafel staat waar we af en toe van genieten is de kers op de taart.

Met heel veel aandacht heeft ze een werkboek samengesteld waarin we tijdens de een-op-een-training aan werken, helemaal toegespitst op mijn praktijk. Ik had gelijk zin om verder te gaan werken aan mijn zakelijke Pinterest pagina na de training, zoveel energie had ik.

Voor herhaling vatbaar, al was het alleen maar om de lekkere high tea haha.

Bedankt voor de leuke ochtend, Wanda!

Eva Josien van Dijk

Happy Families