WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Laat je bedrijf groeien met het beste martketingplatform voor
producten, diensten en content:
Pinterest

HOE ZOU JIJ HET VINDEN ALS…?

R

Je meer bezoekers op je website krijgt

R

Je meer zichtbaar bent

R

Je mailinglijst groeit

R

Je bereik vergroot wordt

Zonder dat je hier heel veel tijd aan kwijt bent!

Pinterest was voor mij een slapend medium waar ik alleen privé af en toe wat mee deed. Wanda laat op een warme, vriendelijke manier zien wat er allemaal mogelijk is met Pinterest en daardoor ook met de andere social media op zakelijk gebied. Termen vliegen over tafel waar ik wel eens van heb gehoord maar die ik nu ook echt kan plaatsen in een kader waar ik wat aan heb.
Wanda weet waar ze het over heeft en is transparant in haar manier van kennis overbrengen.

Eva Josien van Dijk – Kindercoach – Happy Families 

 

DAT KAN MET PINTEREST

Door Pinterest zakelijk in te zetten vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, je zorgt ook voor meer bezoekers naar je website, een beter bereik en een groei van je emaillijst. En uiteindelijk zorgt dit voor de groei van jouw bedrijf.
Veel ondernemers kennen de kracht van Pinterest (nog) niet. Dat Pinterest een groot inspiratieplatform is, daar is geen twijfel over. Maar wie denk je dat zorgt voor al die verschillende pins op Pinterest? Dat zijn echt niet allemaal huismoeders met tijd over. Veel pins zijn gekoppeld aan een bedrijf of aan een blog.

Ben jij één van de ondernemers die dit jaar haar bedrijf laat groeien door het inzetten van Pinterest?

Wat is de Pinterest Power Boost?

In 9 lessen leer ik je alles wat je moet weten om Pinterest succesvol zakelijk in te zetten. Elke week komt er een nieuwe les online. Elke les bestaat uit een ebook en een opdracht. Door de opdrachten uit te voeren en de ebooks te lezen weet jij aan het einde van de training hoe Pinterest werkt. En weet je wat je wel en juist niet moet doen om Pinterest in te zetten als een magneet voor bezoekers.

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Les 1:

Wat is Pinterest?
Je ideale klant

Wat is Pinterest? Wat kan Pinterest betekenen voor je bedrijf? En wat is je doelgroep op Pinterest.

Les 2:

Pijnpunten en problemen

Wat zijn de pijnpunten van je ideale klant en welke problemen los jij op.

Les 3:

Pinterest Seo

Hoe doe je een goed zoekwoordenonderzoek en waar gebruik je deze zoekwoorden.

Les 4:

Je account

We nemen je profiel onder de loep en zorgen dat deze goed ingericht is. 

Les 5:

Borden.

Borden aanmaken, goede bordomschrijvingen schrijven, volgorde van de borden.

Les 6:

Pins.

Welke soorte pins zijn er. Waar moet je op letten bij het maken van een goede pin.

Les 7:

Vullen van je account

Hoog tijd om je account te gaan vullen met pins. Waar moet je op letten?

Les 8:

Statistieken

Welke statistieken zijn belangrijk voor Pinterest.

Les 9:

Plan van aanpak

We maken een plan van aanpak, zodat je weet hoe je nu verder moet.

Bonusles 1:

Canva

Hoe maak je de mooiste pinafbeeldingen met Canva

Bonusles 2:

Tailwind

Hoe gebruik je Tailwind optimaal voor jouw Pinterest strategie

Bonusles 3:

Adverteren

Hoe kun je adverteren op Pinterest?

NA DE PINTEREST POWER BOOST WEET JIJ

=

Hoe Pinterest werkt.

=

Wat de do’s en don’ts zijn op Pinterest.

=

Hoe je mooie en klikbare pins maakt

=

Hoe je jouw mailinglijst laat groeien met behulp van Pinterest.

=

Hoe je Pinterest voor je laat werken.

=

Welke zoekwoorden je moet gebruiken op Pinterest.

=

De basis van adverteren op Pinterest.

=

Hoe je het maximale uit Tailwind haalt.

DE PINTEREST POWER BOOST start op 16 maart 2020

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Wanda is haar naam waard, ze is de enige echte Pinterestspecialist.

 

Ik heb bij haar een Online training afgenomen die ik in mijn eigen tijd kon volgen. Ze legt alles goed en duidelijk uit en als je een vraag hebt kun je altijd per email, WhatsApp of via instagram contact met haar opnemen. Zelfs na de cursus staat ze je te woord en geeft waardevolle tips. Ik twijfelde eerst echt om een cursus af te nemen maar ik heb er geen moment spijt van gehad.  Sinds ik de cursus heb gedaan heb ik veel meer verkeer op mijn website en op social media.

Sweetlake PDA

 

Over mij

Ik ben Wanda Spaak, Pinterest Specialist. Ik gebruik Pinterest sinds het begin in 2010. Ik ben begonnen om Pinterest zakelijk in te zetten in de tijd dat ik nog een webwinkel had. Er kwamen veel vragen van andere ondernemers hoe het toch kon dat ik zoveel verkeer kreeg uit Pitnerest. Inmiddels heb ik de webwinkel gesloten en richt ik me volledig op Pinterest.

Nu besteed ik mijn tijd om jou de kracht van Pinterest te laten zien. En om jou te leren hoe jij deze kracht in kunt zetten om je bedrijf naar een volgend level te tillen. Ik krijg energie van Pinterest en ik krijg er energie van om jou te laten zien wat je met Pinterest kunt bereiken. 

Naast Pinterest Specialist ben ik moeder van 2 jongens en chronisch ziek. Mijn kinderen zijn de reden dat ik onderneem. Ik onderneem op een manier die bij mij past. Daardoor heb ik veel minder lichamelijke klachten en kan ik elke dag op het schoolplein staan om de jongens op te halen. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom moet ik Pinterest gebruiken voor mijn bedrijf?

Pinterest is een goede aanvulling op je marketingstrategie. Content welke je deelt op Pinterest blijft ook na lange tijd nog zorgen voor extra verkeer naar je website. Dit in tegenstelling tot berichten op de verschillende social media kanalen. Daarnaast is Pinterest een zoekmachine en zijn de bezoekers actief op zoek naar inspiratie en informatie. Zit jouw ideale klant op Pinterest? Dan is zij daar actief op zoek naar jouw content. De kans van doorklikken wordt hierdoor enorm vergroot. 
Pinterest is erop gericht om verkeer naar je website te krijgen. Dit in tegenstelling tot sociale media die het liefst willen dat bezoekers zolang mogelijk op hun eigen platform rondkijken. 

Kortom: Pinterest werkt lang voor je door, hierdoor is Pinterest een duurzame vorm van marketing. Zonde om dit kanaal niet in te zetten voor jouw bedrijf. 

Hoe weet ik of mijn doelgroep zich op Pinterest bevindt?

Als je doelgroep voornamelijk bestaat uit vrouwen, dan is de kans groot dat jouw doelgroep ook op Pinterest aanwezig is. Maar om het zeker te weten kun je dit natuurlijk onderzoeken:
– Kijk zelf op Pinterest of er soortgelijke content als dat van jou te vinden is.
– Gebruik zoekwoorden die passen bij jouw content, is de content die je op Pinterest ziet verschijnen relevant voor jowu bedrijf?
– Vraag je volgers op Facebook/Instagram of je huidige klanten of ze gebruik maken van Pinterest.

Ik gebruik Pinterest nog niet zakelijk, is deze training dan toch geschikt voor mij?

Deze training is geschikt voor jou als jij Pinterest zakelijk in wilt gaan zetten. Het is dus zeker niet nodig om al een zaeklijk account te hebben en/of om al heel actief te zijn op Pinterest. 

Ik gebruik Pinterest al wel zakelijk, is deze training dan nog wel geschikt?

Dat hangt er vanaf hoeveel je al doet met Pinterest. Weet je al heel veel van Pinterest en zet je het al succesvol in? Haal je er alles uit wat erin zit? Dan zul je in deze training niet veel nieuws leren.
Gebruik je Pinterest al wel zaeklijk, maar heb je het idee dat er nog veel meer uit te halen valt? Of heb je eigenlijk geen idee wat je nu allemaal aan het doen bent op Pinterest? Dan is deze training zeker geschikt voor jou!

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker kun je in termijnen betalen. Neem in dat geval even contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Kan ik deze training in mijn eigen tempo doen?

Ja dat kan. Je ontvangt elke week toegang tot een nieuwe les. Neem de tijd om elke les in je op te nemen en te implementeren. Je houdt onbeperkt toegang tot de training, dus je hoeft je niet te haasten. 

Hoe lang kan ik vragen stellen na de start van de training?

Om ervoor te zorgen dat je wel in de actiestand gaat, kun je maar beperkt vragen stellen over de training. In totaal ben je met de training ongeveer 3 maanden zoet (inclusief de bonussen). Je hebt na de start 5 maanden de tijd om je vragen te stellen over de inhoud van de training. 

Kan ik beginnen wanneer ik wil?

Ja, je kunt instappen wanneer je wilt. 

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Je hebt toegang tot het programma, zolang als het programma bestaat. Het programma zal nooit zomaar offline gehaald worden.

Ik twijfel of ik aan de slag moet met Pinterest en of mijn doelgroep daar wel te vinden is. Kun je met me meedenken en meekijken?

Natuurlijk wil ik met je meekijken of Pinterest ook geschikt is voor jouw bedrijf. Stuur me een mail of een WhatsApp met wat meer informatie over je bedrijf en je website. Geef ook even aan of je reactie wilt ontvangen per mail, app of telefonisch. In dit laatste geval maken we een afspraak om te bellen. Ik geef je eerlijk aan of ik denk dat je Pinterest succesvol in kunt zetten voor jouw bedrijf. Ik zal het ook eerlijk vertellen als ik  denk dat je dit beter niet kunt doen. 

Mail: info@pinterestspecialist.nl
WhatsApp: 0615450798

Waar is de Pinterest Tea?

De Pinterest Tea is bij een van de volgende locaties:
# Van der Valk Groningen-Hoogkerk
# Van der Valk Assen
# Van der Valk Drachten
# Van der Valk Spier

Tijdens de Pinterest Tea gaan we onder het genot van een heerlijk High Tea samen met jouw Pinterest account en strategie. De Pinterest Tea duurt van 10-12 uur (maar meestal loopt het iets uit 😉 )

Wanneer is de Pinterest Tea?

De Pinterest Tea plannen we samen in. Jij kunt dus zelf aangeven wanneer je graag de 1-op-1 met mij wilt.

Van Wanda leerde ik alle basics en mogelijkheden van Pinterest. Nooit geweten dat er op zakelijk gebied zoveel te bereiken is. Werk aan de winkel voor mij, maar gelukkig heb ik dankzij Pinterest specialist Wanda ontzettend veel bruikbare informatie en tips meegekregen. Zeker een aanrader!”

Lotte Steendam
Happy Workout