WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Is het volgende voor jou herkenbaar?

Wordt je gek van het algoritme op Facebook en Instagram?

Frustreert het je dat je berichten zo weinig getoond worden?

Ben je klaar met het korte termijn effect en wil je gaan voor een oplossing op de lange termijn?

Wil je ook zichtbaar blijven in een periode waarin je het te druk hebt voor social media of als je op vakantie bent?

Ben je klaar met het schreeuwen om aandacht op social media?

Baal je ervan dat je bereik maar niet groeit, ondanks alle tijd en aandacht die jer aan je social media besteed?

Ben je op zoek naar een andere manie om potentiële klanten te bereiken?

Wordt het tijd dat je nu echt blijvend meer verkeer naar je website krijgt? Zonder dat je afhankelik bent van de hoeveelheid berichten op Facebook en Instagram?

Heb je geen zin en/of tijd om bezig te zijn met de interactie met mogelijke klanten op Facebook of Instagram?

“Ik heb meer traffic naar mijn website dan bijvoorbeeld via betaalde verzamelsites.”

Ben jij er klaar voor om je bedrijf echt te laten groeien?
Wil jij alle ins & outs leren van Pinterest?
Wil je blijvend meer verkeer naar je website?
Wil je meer potentiële klanten bereiken dan nu met social media het geval is? 

Schrijf je dan snel in en wees verzekerd van een plek bij de Pinterest Playground! Aan het eind van de training weet jij alles over Pinterest . Ken je alle do’s en don’ts. En weet je als geen ander hoe je dit kanaal voor jouw bedrijf kunt laten werken.

Wat leer je in de online training?

Elke week staat er een ander onderdeel van Pinterest centraal. We beginnen uiteraard bij de basis. Van daaruit leer je steeds een stuk meer over Pinterest, om uiteindelijk aan het eind van de training expert te zijn op het gebied van de mogelijkheden die Pinterest te bieden heeft voor jouw bedrijf. Alle informatie wordt je tijdens de training aangeboden door middel van handleidingen in de vorm van e-books. Hier staat alles duidelijk in beschreven en ondersteund met afbeeldingen. Aan het einde van de training heb je zo een mooi naslagwerk. Tijdens en na de training heb je toegang tot de besloten facebookgroep waar je terecht kunt met vragen.

De Basis

Hoe zit Pinterest in elkaar? Hoe stel je je account goed in, inclusief het bepalen van je doelgroep en je borden en pins.

SEO

Wat is SEO? Hoe doe je een zoekwoordenonderzoek op Pinterest? En hoe zet je deze zoekwoorden vervolgens het beste in.

Pins en Borden

Hoe schrijf je de perfecte bordomschrijving en Pinomschrijving? Hoe zorg je ervoor dat deze aantrekkelijk zijn voor je bezoekers en zorgen voor meer volgers. 

Branding

Wat is Branding? Hoe ziet dit bij jou bedrijf er uit? Waarom is dit belangrijk bij Pinterest en hoe zet je dit in? We gaan aan de slag met het maken van Pingraphics en Bordomslagen.

Planningstool

Er bestaan verschillende manieren om Pinterest in te plannen. Ik laat je zien welke planningstools er zijn en wat de onderlinge verschillen zijn. En we gaan met een van de planningstools aan de slag. 

Statistieken

Hoe werken de analytics van Pinterest en hoe gebruik je deze?

Strategie

Wat is voor jou de beste strategie om zoveel mogelijk bezoekers vanaf Pinterest naar je website te leiden? We gaan kijken naar verschillende strategieën. Zowel handmatig als vooraf gepland.

Audit

Voer regelmatig een check uit op je pagina om er zeker van te zijn dat alles werkt. Dit heeft een positief effect op je zichtbaarheid. Hoe je zo’n check uitvoert leg ik je stap voor stap uit en je ontvangt hiervoor een handige checklist.

BONUS: Adverteren op Pinterest

Sinds kort is het ook mogelijk om op Pinterest te adverteren. Nu nog voor een beperkte doelgroep, Ik ga je alles vertellen over adverteren op Pinterest, zodat jij hier klaar voor bent. 

Wie ben ik?

Ik ben Wanda Spaak, jouw Pinterest Coach. Ik ben moeder van twee geweldige jongens, getrouwd met de leukste man en woon in het puntje van het mooie Drenthe. Mijn grootste passie is fotografie. En ik ben gek op natuur en mooie oude steden. Sinds mijn vakantie in Italië 10 jaar geleden heeft dit land mijn hart gestolen. Het is zelfs zo erg dat we onze tweede zoon naar een Italiaans stadje hebben vernoemd omdat deze stad zo ontzettend veel indruk op ons heeft gemaakt.   
Sinds het begin van Pinterest ben ik fan en gaandeweg ben ik erachter gekomen hoe dit kanaal je bedrijf kan laten groeien. In 2011 ben ik begonnen als ondernemer met een webshop in bijzonder speelgoed. Tijdens mijn ondernemersreis heb ik heel veel geleerd over zichtbaarheid en groeien met je bedrijf. Ik zie veel ondernemers om me heen strugglen met dit onderdeel van ondernemen. Veel ondernemers kennen de kracht van Pinterest nog niet en dat is jammer. Ik ga hier verandering in aanbrengen, en ik begin met jou! Ik wil jou heel graag leren hoe je Pinterest in kunt zetten voor je bedrijf en hiermee kunt zorgen voor zichtbaarheid op de lange termijn. 

De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Je investering terug verdienen?

Je hebt de mogelijkheid om je investering voor deze training terug te verdienen. Hoe je dat doet? Heel simpel. Als je mijn training aanraadt aan iemand, en deze persoon meldt zich aan, laat ze dan binnen 24 uur een mail aan mij sturen met daarin jouw naam, je ontvangt dan per aanmelding via jou 20% van je investering teruggestort. Melden zich meer dan 5 mensen via jou aan? Dan verdien je zelfs geld aan deze training. 

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om deze training te kunnen volgen?

Het is belangrijk dat je content op je website hebt en dat deze regelmatig aangevuld wordt. Dit kan betekenen dat je een webshop hebt waarbij er regelmatig nieuwe producten online komen. Maar het kan ook zijn dat je een blog hebt waar je regelamatig nieuwe artikelen op plaatst. Of je biedt diensten aan en schrijft in het kader hiervan regelmatig nieuwe artikelen. 

Mag ik in termijnen betalen?

Ja, je mag in termijnen betalen. Neem even contact met me op dan maken we hierover afspraken. 

Moet ik al een Pinterest-account hebben?

Nee, het is niet nodig om al een account te hebben. De eerste les gaan we aan de slag met het opzetten en juist invullen van je account. Als je al een account hebt, gaan we deze optimaliseren. Heb je nog geen account, dan gaan we die deze les aanmaken. 

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de lessen?

Je blijft levenslang toegang houden tot de lessen. Dat betekend ook dat als er nieuwe lessen gemaakt worden, of er andere wijzigingen zijn, je hier ook toegang tot hebt. 

Een online training is niks voor mij. Kan ik de training ook 1-op-1 volgen?

Als je de training graag 1-op-1 wilt volgen, dan kan dat. In dat geval prikken we samen een datum om bij elkaar te komen. We zitten dan een dag samen om de tafel en gaan aan de slag met Pinterest. Ik leg je face-to-face alles uit en je ontvangt gewoon toegang tot de lessen, waardoor je later alles nog een keer terug kunt kijken. De prijs voor een 1-op-1 ligt wel een stuk hoger dan het groepstraject. Voor € 497,- (Dit is de pilotprijs, na 1 mei gaat deze prijs flink omhoog)  gaan we samen zitten en zorg ik tussendoor voor een heerlijke lunch 😉 

Ik twijfel of Pinterest wel geschikt is voor mijn bedrijf? Kan ik eerst met je overleggen?

Natuurlijk is het mogelijk om eerst contact te hebben voordat je definitief besluit of deze training iets voor je is. Stuur dan even een mail naar info@stoerva.nl met als onderwerp Pinterest Playground of stuur me een whatsapp op 06 15 45 07 98