WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Pinterest staat al een hele tijd op je to-do lijst

Je weet dat je er iets mee moet doen, maar het blijft er bij

Je vindt het lastig om te beginnen

Tijd om Pinterest op 1 te zetten!

Je hebt Pinterest al tijden op je to-do lijst staan en je weet dat het veel kan betekenen voor je bedrijf. Maar toch lukt het je maar niet om ermee aan de slag te gaan. Er komt telkens iets tussendoor wat je meer prioriteti geeft. ZONDE!
Want moet je eens nagaan wat Pinterest kan doen voor je bedrijf? Hoeveel meer bezoekers Pinterest je oplevert? En hoe jij je bedrijf daarmee kunt laten groeien?
Je weet het wel, maar het doen blijft er bij. Hoog tijd om Pinterest op nr 1 te zetten.

In 30 dagen de basis van Pinterest op orde!

Ik ga je helpen. Meld je aan voor deze Pinterest Basis Boost en samen zorgen we ervoor dat je binnen 30 dagen de basis van Pinterest hebt staan. Dan kun je dat alvast afstrepen van je to-do lijst en kun je je gaan richten op het vullen van je account en het aantrekken van verkeer naar je website en het aantrekken van (potentiële) klanten. Kortom je bent klaar om Pinterest succesvol in te zetten voor jouw bedrijf. 

Wat krijg je bij de Pinterest Basis Boost?

Training 30 dagen lang, elke dag een opdracht, tip of informatie over Pinterest. Na deze 30 dagen weet je hoe Pinterest werkt en heb je de basis goed ingesteld. Je bent er klaar voor om Pinterest succesvol in te gaan zetten voor jouw bedrijf
E-book  Aan het einde van de training ontvang je een ebook waarin alle informatie van de training is gebundeld. 

BONUS
Mini-audit Aan het einde van de training, kijk ik naar je account en geef je waar nodig wat tips om te optimaliseren. Deze bonus is geldig voor diegene die binnen 45 dagen na de start van de training alle opdrachten hebben uitgevoerd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Aanmelden
Via de knop hieronder kun je je aanmelden en betalen. Je deelname is pas definitief nadat ik de betaling heb ontvangen.

Stap 2: Start training 
Op maandag 2 maart starten we met de Pinterest Basis Boost. Vanaf deze dag ontvang je elke dag (in de middag) een mail met een korte opdracht, een tip of extra informatie over Pinterest

Stap 3: Einde training
Na 30 dagen is de training afgelopen en heb je, als je alle opdrachten hebt uitgevoerd, een goede basis staan om Pinterest in te gaan zetten voor je bedrijf.

Stap 4: Mini-audit
Rond jij de training af binnen 45 dagen na de start? Dan ontvang je van mij een gratis mini-audit. Ik kijk, vanuit de ogen van de klant, naar je account en geef je waar nodig enkele tips om te verbeteren.