WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Audit

Gebruik jij Pinterest al om bezoekers naar je website te krijgen? Is jouw Pinterest account toe aan een check-up? Merk je dat het bereik op Pinterest minder wordt? Of wil je gewoon zeker weten dat je alles goed hebt ingesteld en dat je op de goede weg bent? Dan is de Pinterest Audit perfect voor jou.

Bij een audit doe ik het volgende:
* Check van je Pinterest account instellingen
* Pinterest SEO
  – suggesties voor zoekwoorden
  – uitleg waar je deze zoekwoorden moet gebruiken
  – voorbeeld specifiek voor een van jouw producten of diensten
* Overzicht van je al je borden
* Uitgebreide review van één van je borden inclusief de instellingen, omschrijvingen en advies gespecificeerd op jouw bedrijf
* Overzicht van je eigen pins, omschrijvingen, links en hashtags
* Uitgebreide review van één van je pins, advies gespecificeerd op jouw bedrijf
* Onderzoek of je website geoptimaliseerd is voor Pinterest

Na afronding van de audit ontvang je een uitgebreid PDF-document met mijn bevindingen en adviezen om Pinterest nog beter aan te laten sluiten bij je bedrijf. En adviezen om nog meer uit Pinterest te halen voor jouw bedrijf. 

Ik kijk alleen naar de openbare borden. Ik heb geen toegang nodig tot je account om deze audit uit te voeren. 

Wanneer is de audit voor jou geschikt?

Als je een (actief) Pinterest account hebt met minimaal 10 borden en per bord minimaal 10 pins. Daarnaast heb je minimaal 15 eigen pins.

Wat zijn de kosten voor een audit?

Een audit kost € 147,- exclusief BTW. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen 10 werkdagen een pdf bestand met mijn bevindingen en extra tips en tricks in je mailbox. 

Wil je je audit uitbreiden met een ‘Pincall’ van 30 minuten? Dat kan. In dat geval maken we een afspraak om, na ontvangst van je audit, te bellen zodat ik al je vragen kan beantwoorden. De kosten voor een Audit + Call zijn € 197,-

Wanda is mijn to-go person als het om Pinterest gaat. Zij heeft een audit voor mij gedaan, omdat ik mijn Pinterest account graag goed wil inzetten voor mijn bedrijf. Wanda heeft een uitgebreid verslag voor mij gemaakt. Ze geeft heel veel tips en goede voorbeelden waar je dan zelf direct mee aan de slag kunt. Ook heeft ze mij een voorbeeld tekst voor een bord en een pin gegeven en daarnaast nog een lijstje met zoekwoorden. Heb jij net als ik al een tijdje niks met Pinterest gedaan of wil je gewoon je account even laten checken dan is een audit van Wanda een echte aanrader, zodat je jouw Pinterest account echt goed kunt inzetten voor je bedrijf.

Saskia Adema

eigenaar, Sassefras Meisjes Speelgoed