WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Is het volgende voor jou herkenbaar?

Je gebruikt Pinterest al maar je wilt meer.

Je wilt meer verkeer naar je website.

Je wilt meer inschrijvers voor je nieuwsbrief.

Je zet Facebookadverteren wel in, maar je behaalt hiermee niet het beoogde resultaat.

Je wilt je conversie verhogen.

Je hebt misschien al eens geprobeerd te adverteren, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe je het aan moet pakken. 

“Ik heb meer traffic naar mijn website dan bijvoorbeeld via betaalde verzamelsites.”

Je bent klaar voor de volgende stap in Pinterest Marketing.
Je bent er klaar voor om te gaan adverteren.

Schrijf je dan snel in en wees verzekerd van een plek bij de training Pinterest Adverteren! Na het volgen van de training weet jij wat je moet doen om een succesvolle campagne op te zetten op Pinterest.

Wat leer je in de online training?

Elke week staat er een ander onderdeel van Pinterest centraal. We beginnen uiteraard bij de basis. Van daaruit leer je steeds een stuk meer over Pinterest, om uiteindelijk aan het eind van de training expert te zijn op het gebied van de mogelijkheden die Pinterest te bieden heeft voor jouw bedrijf. Alle informatie wordt je tijdens de training aangeboden door middel van handleidingen in de vorm van e-books. Hier staat alles duidelijk in beschreven en ondersteund met afbeeldingen. Aan het einde van de training heb je zo een mooi naslagwerk. Tijdens en na de training heb je toegang tot de besloten facebookgroep waar je terecht kunt met vragen.

Voorbereidingen

Wat moet je doen om je account te optimaliseren om te kunnen adverteren. 

Statistieken

Zodra je begint met adverteren op Pinterest krijg je toegang tot meerdere statistieken. Hoe lees je deze af en hoe gebruik je deze.

Doelgroep

Hoe bepaal je wat de juiste doelgroep is voor je advertentie. En hoe stel je deze in. 

Zoekwoorden

We duiken diep in het zoekwoordenonderzoek. Veel dieper dan bij de Pinterest Playground. 

Campagne

Start een campagne en optimaliseer deze. 

Wie ben ik?

Ik ben Wanda Spaak, jouw Pinterest Coach. Ik ben moeder van twee geweldige jongens, getrouwd met de leukste man en woon in het puntje van het mooie Drenthe. Mijn grootste passie is fotografie. En ik ben gek op natuur en mooie oude steden. Sinds mijn vakantie in Italië 10 jaar geleden heeft dit land mijn hart gestolen. Het is zelfs zo erg dat we onze tweede zoon naar een Italiaans stadje hebben vernoemd omdat deze stad zo ontzettend veel indruk op ons heeft gemaakt.   
Sinds het begin van Pinterest ben ik fan en gaandeweg ben ik erachter gekomen hoe dit kanaal je bedrijf kan laten groeien. In 2011 ben ik begonnen als ondernemer met een webshop in bijzonder speelgoed. Tijdens mijn ondernemersreis heb ik heel veel geleerd over zichtbaarheid en groeien met je bedrijf. Ik zie veel ondernemers om me heen strugglen met dit onderdeel van ondernemen. Veel ondernemers kennen de kracht van Pinterest nog niet en dat is jammer. Ik ga hier verandering in aanbrengen, en ik begin met jou! Ik wil jou heel graag leren hoe je Pinterest in kunt zetten voor je bedrijf en hiermee kunt zorgen voor zichtbaarheid op de lange termijn. 

De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Je investering terug verdienen?

Je hebt de mogelijkheid om je investering voor deze training terug te verdienen. Hoe je dat doet? Heel simpel. Als je mijn training aanraadt aan iemand, en deze persoon meldt zich aan, laat ze dan binnen 24 uur een mail aan mij sturen met daarin jouw naam, je ontvangt dan per aanmelding via jou 20% van je investering teruggestort. Melden zich meer dan 5 mensen via jou aan? Dan verdien je zelfs geld aan deze training. 

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om deze training te kunnen volgen?

Het is belangrijk dat je content op je website hebt en dat deze regelmatig aangevuld wordt. Dit kan betekenen dat je een webshop hebt waarbij er regelmatig nieuwe producten online komen. Maar het kan ook zijn dat je een blog hebt waar je regelamatig nieuwe artikelen op plaatst. Of je biedt diensten aan en schrijft in het kader hiervan regelmatig nieuwe artikelen. 

Mag ik in termijnen betalen?

Ja, je mag in termijnen betalen. Neem even contact met me op dan maken we hierover afspraken. 

Moet ik al een Pinterest-account hebben?

Ja, je hebt al een Pinterest account en bent actief aan het pinnen. 

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de lessen?

Je blijft levenslang toegang houden tot de lessen. Dat betekend ook dat als er nieuwe lessen gemaakt worden, of er andere wijzigingen zijn, je hier ook toegang tot hebt. 

Een online training is niks voor mij. Kan ik de training ook 1-op-1 volgen?

Als je de training graag 1-op-1 wilt volgen, dan kan dat. In dat geval prikken we samen een datum om bij elkaar te komen. We zitten dan een dag samen om de tafel en gaan aan de slag met Pinterest. Ik leg je face-to-face alles uit en je ontvangt gewoon toegang tot de lessen, waardoor je later alles nog een keer terug kunt kijken. De prijs voor een 1-op-1 ligt wel een stuk hoger dan het groepstraject. Voor € 497,-  gaan we samen zitten en zorg ik tussendoor voor een heerlijke lunch 😉 

Ik twijfel of Pinterest adverteren wel geschikt is voor mijn bedrijf? Kan ik eerst met je overleggen?

Natuurlijk is het mogelijk om eerst contact te hebben voordat je definitief besluit of deze training iets voor je is. Stuur dan even een mail naar info@pinterestspecialist.nl met als onderwerp Pinterest Adverteren of stuur me een whatsapp op 06 15 45 07 98