WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Pinterest ondersteuning

 

Pinterest is hèt ideeënplatform. Pinterest is de visuele variant van Google. Het is een zoekmachine gevuld met plaatjes. Miljoenen mensen gebruiken Pinterest om ideeën op te doen, inspiratie te vinden en om nieuwe merken te ontdekken. De ideale plek dus om jouw doelgroep te bereiken.

Om zakelijk succes te hebben met Pinterest zul je echter wel geduld moeten hebben. Het is geen platform waar je binnen no-time effect ziet. Over het algemeen zul je binnen drie maanden actief gebruik te maken van Pinterest merken dat je bereik daar omhoog gaat. Uiteindelijk zul je dit ook merken in het aantal website bezoeker. Investeren in Pinterest, betekend investeren in de toekomst van je zichtbaarheid.

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van Pinterest voor je bedrijf, maar niet de kennis en/of tijd om hier zelf in te investeren? Dan help ik je graag om met dit platform je zichtbaarheid te vergroten. Ben jij er klaar voor om je Pinterest Marketing uit te besteden? Hieronder vind je de mogelijkheden.

Zodra jij je pakket kiest, neem ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je op. We maken een afspraak om met elkaar te bellen. Ik wil dan graag meer weten over jouw bedrijf en je doelen. 

# Je gaat voor minimaal 3 maanden de samenwerking aan
# Je ontvangt maandelijks een factuur voor de betaling (met de mogelijkheid voor i-Deal)
# Abonnementsperiodes gaan in per de 1e of de 15e van de maand. In overleg bepalen we de ingangsdatum van onze samenwerking.

Welk pakket het beste geschikt is voor jouw bedrijf is afhankelijk van de hoeveel content je op maandbasis maakt. Als je twijfelt welk pakket je het beste kunt nemen, neem dan contact met mij op voor een Pinterest call. Dan bespreken we de verschillende mogelijkheden en welke keuze het beste aansluit bij jouw bedrijf. 

Veelgestelde vragen

Is er een minimale contractperidoe?
>
 Ja, je gaat de samenwerking aan voor minimaal 3 maanden, daarna is deze per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vanaf wanneer zie ik resultaat van het uitbesteden?
>
Over het algemeen zul je na een maand of 3 in je Pinterest statistieken zien dat je bereik omhoog gaat.

Heb ik een Tailwind-account nodig?
> Ja, als je een van bovenstaande pakketten af wilt nemen, heb je een account bij Tailwind nodig. 

Wat gebeurd er als ik mijn contract stopzet?
>
Zodra je de samenwerking opzegt en ik stop met het bijhouden van je Pinterest, betekend dit dat je het zelf zult moeten overnemen. Laat je het vanaf dat moment liggen, dan zul je merken dat het bereik weer achteruit gaat.

Moet ik zelf zorgen voor beelden?
>
Ja, je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van beelden. Het is handig als de beelden ook op je website staan, zodat er direct vanaf je website gepint kan worden.

Ik twijfel of welk pakket voor het uitbesteden van Pinterst voor mijn bedrijf het beste is?
Als je twijfelt over welk pakket het beste geschikt is voor jouw bedrijf, dan adviseer ik je hier graag in. Neem in dat geval contact met me op en we maken een belafspraak om jouw wensen en de mogelijkheden door te spreken.

Kan ik mijn pakket op een later tijdstip nog upgraden?
Uiteraard is het altijd mogelijk om je pakket te upgraden. Laat dit minimaal 2 weken voor de nieuwe maand ingaat weten.

Hoe gaat de betaling?
Ongeveer twee weken voor de nieuwe maand begint, ontvang je van mij een factuur. De betaling vindt plaats voorafgaand aan de maand waarin ik de werkzaamheden voor je uitvoer.

Wat gebeurd er zodra ik aangegeven heb gebruik te willen maken van jouw diensten?
Zodra jij aangeeft met mij te willen samenwerken, neem ik binnen 24 uur contact met je op. We spreken een moment af om contact te hebben, Dan spreken we jouw wensen door en wil ik graag wat meer horen over jouw bedrijf en jouw doelen. Samen bespreken we de startdatum van onze samenwerking.