N

Je hebt al een Pinterest-account

N

Je wil graag zelf aan de slag, maar weet niet zo goed wat je moet doen

N

Een online training is niks voor jou, je wil meer begeleiding

N

Je wil regelmatig een schop onder je kont om echt aan de slag te gaan en een goede basis neer te zetten met Pinterest

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Ik ken ze genoeg, ondernemers die een online training aanschaffen en er vervolgens niks mee doen. Moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar het is wel zonde. Je neemt niet voor niks de beslissing om te investeren in een training. Dat je tot dit besluit komt, betekent dat je iets wil doen met het onderwerp van de training. In het geval van mijn trainingen is dat Pinterest. Je besluit dat Pinterest de juiste volgende stap is voor je bedrijf, en je schaft een training aan. Maar als je er vervolgens niks mee doet, heb je er ook niks aan en heb je een flinke investering weggegooit. Zonde!!

Blijven online trainingen bij jou ook wel eens onaangeroerd op de digitale plank liggen?

Dan heb ik speciaal voor jou een coachingstraject opgezet. 
Samen gaan we 4 maanden aan de slag met Pinterest. Je ontvangt toegang tot de online training: Pinterest Playground – de basis. 
Gedurende het traject neem ik je bij de hand met de stappen die je moet zetten. Samen zorgen we ervoor dat de basis staat als een huis. Dat jij precies weet wat je moet doen. Samen bekijken we ook welke strategie het beste bij jou en je bedrijf pas. 
Elke twee weken hebben we telefonisch contact (of 1 x per maand live). Je kunt dan al je vragen stellen en we bespreken de stappen voor de komende periode. 

Door echt aan de slag te gaan en stappen te maken, voelt het aan het einde van het traject zo vertrouwd. Dat bijhouden van je account als vanzelf gaat. 

Wat krij je precies als je een coachingstraject bij mij gaat volgen:
– Toegang tot de Pinterest Playground (t.w.v. € 297,-)
– Elke twee weken een ‘Pincall’ om je stappen te bespreken (t.w.v. € 49,- per call) (of 1x per maand live in de buurt van Groningen/Zwolle)
– Elke maand 3 pindesigns met pinomschrijving voor nieuwe of bestaande content (t.w.v. € 39,- per maand). Aan het einde van het traject ontvang je de templates in Canva, zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunt.
– Een audit aan het begin van het traject (t.w.v. € 147,-)
– Een strategiesessie (t.w.v. € 247,-)

Of betaal in 4 termijnen van € 205,-