WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Je hebt al een Pinterest account

Je bent er klaar voor om je Pinterest account naar een volgend level te tillen

Je wilt graag zelf aan de slag, maar je weet niet zo goed wat je moet doen

Een online training is niks voor jou, je wilt graag meer begeleiding

Je hebt regelmatig een schop onder je kont nodig om echt aan de slag te gaan 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Ik ken ze genoeg, ondernemers die een online training aanschaffen en er vervolgens niks mee doen. Moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar het is wel zonde. Je neemt niet voor niks de beslissing om te investeren in een training. Dat je tot dit besluit komt, betekent dat je iets wil doen met het onderwerp van de training. In het geval van mijn trainingen is dat Pinterest. Je besluit dat Pinterest de juiste volgende stap is voor je bedrijf, en je schaft een training aan. Maar als je er vervolgens niks mee doet, heb je er ook niks aan en heb je een flinke investering weggegooit. Zonde!!

Met coaching maak je echt stappen.

Door te kiezen voor coaching, ga je samen met mij 16 weken lang aan de slag met Pinterst. Elke twee weken ontvang je een nieuwe module, een nieuwe stap naar succes op Pinterst. Elke twee weken hebben we ook telefonisch contact, de spreekwoordelijke schop onder je kont. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? 
Aan het einde van het traject staat je Pinterest strategie als een huis. Nu is het enkel nog een kwestie van doorzetten, maar tijdens het traject hebben we al samen gekeken hoe je Pinterest het beste in kan voegen in je dagelijkse werkzaamheden voor je bedrijf. Dus dat doorzetten is piece-of-cake!

Wat krijg je bij een Coachingstraject?

Pinterest Coaching Elke twee weken een nieuwe module van het Coachingsprogramma (t.w.v. € 497,-)
Elke twee weken een ‘Pincall’ om je stappen te bespreken (t.w.v. € 49,- per call) (of 1x per maand live in de buurt van Groningen/Zwolle)
Elke maand 3 pindesigns met pinomschrijving voor nieuwe of bestaande content (t.w.v. € 39,- per maand). Aan het einde van het traject ontvang je de templates in Canva, zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunt.
Audit aan het begin van het traject (t.w.v. € 147,-)
Strategiesessie aan het einde van het traject(t.w.v. € 397,-)

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Pincall
Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een Call. Tijdens deze call vraag ik je meer te vertellen over je bedrijf en je kennis van Pinterest. Aan de hand hiervan maak ik een plan van aanpak. Een of twee werkdagen na het gesprek ontvang je van mij via de mail een welkomstpakket en toegang tot de online leeromgeving.

Stap 2: Audit
Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het coachingstraject doe ik een audit van je account. Hierdoor kan ik precies zien waar nog werk aan de winkel is én we hebben een goed startpunt voor het traject. 

Stap 3: Het coachen kan beginnen
Aan de hand van ons gesprek en de audit stuur ik je de eerste stappen toe naar meer succes met Pinterest. De bedoeling is dat jij nu aan de slag gaat met deze stappen. Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen. We maken afspraken om elke twee weken te bellen om te bespreken waar je tegen aan loopt. Of we maken afspraken om één keer per maand elkaar live te treffen in de buurt van Groningen. (Wil je de calls telefonisch en één keer tijdens het traject live afspreken? Dan kan dat natuurlijk ook.)

Stap 4: Einde traject
Na 4 maanden eindigt het traject. We sluiten het traject af met een PinCall of een live-meeting. Heb je na dit traject de behoefte om de persoonlijke hulplijn voort te zetten, dan kan dat door het verlengen van het coachingstraject met nog eens 4 maanden. 

Of betaal in 4 termijnen van € 205,-