WhatsApp 06 15 45 07 98 info@pinterestspecialist.nl

Wil jij graag een vliegende start maken met je Pinterest marketing? Kies dan voor een 1-op-1 traject. Gedurende 4 uur gaan we samen aan de slag om jouw Pinterest-account goed in te richten en een strategie op te zetten zodat jij gaat knallen met Pinterest. 

Wat krijg je tijdens de 1-op-1 training?

Intakegesprek

Het trainingstraject start met een intakegesprek. Dit gesprek vind ongeveer 2 weken voorafgaand aan de trainingsdag plaats. Tijdens dit gesprek leer ik graag meer over jouw bedrijf. En we bespreken je verwachtingen en doelen met Pinterest. Ook hoor ik graag welke kennis je al hebt van Pinterest. Aan de hand van dit gesprek maak ik speciaal voor jou een training op maat. Het intakegesprek duurt maximaal 30 minuten en is telefonisch.

Trainingsdag

Samen gaan we in ongeveer 4 uur jouw gehele Pinterest account onder de loep nemen. We kijken naar alle instellingen. Ik leg je uit hoe je de statistieken moet bekijken en we gaan (als je dat wilt) aan de slag met je (eerste) Pinterest advertentie campagne. Aan het einde van de dag weet je de ins & outs van Pinterest en kun je aan de slag om flink te groeien met je bedrijf. 

Pincall

Ongeveer een maand na onze trainingsdag hebben we nog een keer contact. In maximaal een halfuur kun je me alle vragen stellen welke je bent tegengekomen tijdens het implementeren van alles wat je geleerd hebt tijdens de training. De ‘Pincall’ is telefonisch.

Playground

Als je kiest voor een 1-op-1 training krijg je tevens toegang tot mijn ebooks om alle informatie nog eens rustig na te kunnen lezen. 

Wanneer

Maximaal twee keer per maand geef ik een 1-op-1 training. Dit doe ik zodat ik alle aandacht heb voor jou en jouw bedrijf. Dit geeft me de kans om de training ook daadwerkelijk aan te laten sluiten bij jouw kennis en jouw doelstellingen. 
Vanaf 16 september zal de training mogelijk zijn op de maandag of dinsdag. Wil je als een van de eerste deze unieke persoonlijke training boeken? Stuur me dan snel een bericht om een datum af te spreken. 

Waar

De training vind in principe plaats in van der Valk hotel Hoogkerk (nabij Groningen).

Kosten

De kosten voor deze 1-op-1 traingen bedragen € 697,- exclusief btw. Hiervoor krijg je dus een intakegesprek, een persoonlijke training op maat, een evaluatiegesprek (pincall) en toegang tot de ebooks van de training Pinterest Playground. En natuurlijk zorg ik ervoor dat we drinken en een lekkere lunch of high-tea ontvangen tijdens de training.